嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

我喜歡用校服自慰,請問有人跟我一樣嗎?!9 g+ x/ W9 O. w% p' z: U1 _
可否互相分享自慰的方式
( U# |4 [  u5 }9 d9 KPs.請用中文回答,我看不懂香港用語,不好意思喔!' z" L' _/ S  |+ y

5 p! o6 |* i  o[ 本帖最後由 shatun100 於 2013-7-4 21:50 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著住佢已經興奮.....再跟住幻想一下(被抽水....被揸....被X)......再用校服打飛機.....好快玩完.....' @2 ]) T' Z  }

& G/ k& P, e& P0 N7 x好想搵到人黎摸自己......因為玩得多自己玩自己...好悶.....悶到唔想CD

用校服裙或者校tie,領巾等劣jj

著好校服後
- t1 z/ `" ]0 @) |$ `( L用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊2 }& j: m' ]: D) {' N; y) J
然後用後拉
& D8 ?  I0 N4 ]# a要磨埋肛門位  ^0 A* D& J9 z( Z5 i
拉到射為止' g( y8 d' h' ]: F# p. J
以前成日咁玩8 m9 {! x2 O/ k" Z5 V. f( d2 K
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖

你們以上我大部份都玩過,
+ ~& D* F* s6 B7 f+ }( d( h但你們有冇試過著住校服之後撕暴自己著緊果件校服先?
( G8 K$ D- T/ G% ~  ~成件校服會爛晒,真係好HI呀!

我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧

兩截校服: N: f; L5 P; R, R# k; m
著上身,下身乜都唔著; Z! i) F& K" ^1 L7 W
用下身條裙嚟打6 m) J2 n6 e; V5 }2 t; ?3 n
一樣好快射

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:08 發表   . h4 w) i0 U: b5 q+ z
兩截校服3 ^" a( y5 F  x
著上身,下身乜都唔著4 f7 X5 x- [( |5 `) O) x
用下身條裙嚟打* y/ k$ a5 C* Z# @: f
一樣好快射
3 h& {  j6 o9 p
跟住射埋落條校裙度,好hi呀,不過玩完之後要徹底洗乾淨佢.

我平時玩開pe衫,有時都會玩校服校裙,先著好pe衫或者校服,再用第二件校服包住jj,跟住磨到出
: Q5 l7 t2 I, T8 H3 C7 [) }, B有時同人地玩,就會換好衫,再互相磨到出~~: |+ K6 d0 O9 w1 U
  t7 b! C9 s. |/ G
引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   $ r! S$ D, `. T% J1 q' c7 h' i) S
著好校服後
( ?% Q  r' V7 r& l' q+ k' ]% `用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
- M5 Y( \% I8 S4 V7 F) h然後用後拉
+ N9 ~& c( ^& Q' D9 P, G要磨埋肛門位& j7 d. u$ w" `' E2 j' ~
拉到射為止
. n$ [! {0 A! [1 r以前成日咁玩
( W, E9 }( X4 Y# r, f而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
  T/ L) |1 b8 ]& k
5 I  J. \) N0 y' ?- Z( r* G咁正既你,睇黎你玩主奴~~7 n7 x* S- a* ?: B* w' ]% F% W
我都想搵個主人~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-4 21:35 發表   9 ?% r5 g" b8 v2 x. ^/ I
我平時玩開pe衫,有時都會玩校服校裙,先著好pe衫或者校服,再用第二件校服包住jj,跟住磨到出1 ~  d4 D0 g8 C7 \
有時同人地玩,就會換好衫,再互相磨到出~~
8 z$ F5 ^8 A. h/ t  H7 i! t5 I
9 v/ C6 I  e; k" }; w/ b1 X% {) |% G" ~2 Q4 ?) `; v

" x+ j2 n' @  M) y咁正既你,睇黎你玩主奴~~  L* p7 Z# F! l( o2 F
我都想搵個主人~~
& I6 v/ ^' M0 }* m, I) A. ]
真係睇到都想著住校裙被人玩嘅感覺,由其係被女仔一起玩.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:40 發表   4 ^/ A* V5 A6 {3 ]9 I7 P

$ ]0 }* ^: u6 p5 p真係睇到都想著住校裙被人玩嘅感覺,由其係被女仔一起玩.
; V0 C: C1 D2 }

) ^# E' y5 |5 V( l4 p有時都想試下2個人一齊著住同一間學校既校服一齊玩,我諗會有個強烈感覺話比自己知好似做返一個真正既學生~~仲要同個"同班"同學一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-4 21:35 發表     g( F' e% o# `6 O* a' t+ r
我平時玩開pe衫,有時都會玩校服校裙,先著好pe衫或者校服,再用第二件校服包住jj,跟住磨到出
9 i/ H3 u5 F9 R8 o有時同人地玩,就會換好衫,再互相磨到出~~
: N/ X- @2 i2 T3 j% H
' ]  s7 r% k( i' v" V
) M* S* E7 |# x. ^, A7 j8 F
( A3 Y- X1 R+ `. U咁正既你,睇黎你玩主奴~~, C9 |1 O, P/ K1 U$ Z4 n4 q
我都想搵個主人~~
, h* _- S- M: {* {6 ~
我係易服奴

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-4 21:43 發表   $ T, `1 R# J; L$ x1 u1 M7 g

6 ?) q3 P' N' w- y( P+ H" M* i+ w: Z
有時都想試下2個人一齊著住同一間學校既校服一齊玩,我諗會有個強烈感覺話比自己知好似做返一個真正既學生~~仲要同個"同班"同學一齊玩
7 v) t6 m) P) K2 Y3 U
試過三個女童軍互摸

回復 13# MUI 的帖子

你意思是先用一件校服包住jj在用另外一件磨擦?是這樣嗎?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:47 發表   ; ?* W$ i2 R) @' y
, h' j5 ^/ E: L
試過三個女童軍互摸
5 w0 p, j, c0 A) h$ R! [
, ?( s& ~$ h* P! R) W! A正wo,不過我未試過三個人一齊玩,最多都係2個人玩

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 21:52 發表   
4 H2 X+ Z( z, `4 `8 h: a你意思是先用一件校服包住jj在用另外一件磨擦?是這樣嗎?
  r. M; {# B; r0 s5 B9 ^
3 M4 N" V9 _  K1 g7 m5 o9 e& ~7 ^
係呀

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   8 S$ g! v2 O1 @$ G/ m) o6 W
著好校服後
9 Q* _- @0 }6 w' m/ _4 o6 t用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊: v8 K1 @6 V& k2 F0 G( Q5 f
然後用後拉
2 J) j" A$ e( X3 i+ a5 S/ T要磨埋肛門位
) d  z; ]) ]# Y# Y( K; n拉到射為止5 j* Q( p5 y& v, D& J1 S$ Q" v3 P
以前成日咁玩
% \4 E, m( p6 e, v. F; S" v, _! }而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
  y; `, e4 J+ j6 S4 x- R: X+ S! d

好似好刺激呵

睇完回文都想即刻玩番下

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:30 發表   # I3 U3 C: X9 X3 e  \; O
你們以上我大部份都玩過,0 `, h( {$ |& R& i0 l
但你們有冇試過著住校服之後撕暴自己著緊果件校服先?2 c) R, E. y2 C& |) U6 g, e
成件校服會爛晒,真係好HI呀!
/ Z  n$ ?' F3 S9 y
; s/ |2 S* |' [& v! w成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good