嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會用裙擺包住JJ黎打# t* G/ x5 z7 \
半截裙就除一半再包
1 ^* @4 \5 X3 l. r+ L2 ]6 R! w4 V; L+ Q6 |5 l, \
有時著仲住走出走廊行下, 一邊行一邊除, 有時行到一半就射左

Wear the shirt and with the skirt
8 Z  [; Z7 e! W8 vWrap my j with socks

其實打到後面發現射在學號或校徽上面蠻爽的!!

我會著住再係鏡前打. }' j1 I* q% i

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:30 發表   . Z! t, P$ Y1 T4 B8 T
我會著住再係鏡前打8 e# O5 I$ E8 W; b: d' L! c" j$ N
5 P8 b: G/ L0 p( V  ^
唔係cd果陣就試過對住鏡打飛機

我係著住真光長衫個人係床到半倒立式咁打
. @, @/ V+ c8 X3 b有時會有D前列腺汁流出黎,就唔好打住,用手指去捽個頭,lam下d汁 ^^
0 e% V9 K0 T9 h因為一射個下會好空虛好唔想飲。 但係未射之前就自己lam左少少先就會無咁抗拒><- F0 ^0 L; o/ ~" @9 P9 k
到射個下就對準-mark大個口-悉數接收-再吞左佢><
/ F# F& N0 L& F/ P: T/ T自己同自己講,話「拿你係女仔黎架, 一定要飲左佢, 唔可以準烏糟校服」

我有啲想試下著住套校服比人顏同埋射落個身度

射左就無得玩

想試下,可惜無校服

弄在校服上好像真的會很有感覺~
8 N  X# U3 w; @7 K
. Z; G8 L( M8 G3 g8 G9 V; p[ 本帖最後由 a89612666 於 2014-2-17 22:35 編輯 ]

用裙包住jj系咁磨,好快就射㗎lol

我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)

好似好爽呢

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 17:10 發表   
1 |& G/ @. V& I/ `. A我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
% H0 S4 S$ b" o# y
2 C+ S- ~4 s7 g# Q$ [3 ]+ G
E…好似好好挽咁
/ @- O7 B* a( ]7 s( N不咼我冇震動棒牙

當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架

引用:
原帖由 DesbB 於 13-3-2014 12:19 發表   3 B# f* D: ?; ]3 W" M: I' ~- [4 B
當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架
* f1 w) ^% p$ `& m7 M+ G3 o/ X3 T7 \( \
5 J; p. }. y4 \! `4 c) j
我就試過射左再繼續打

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-12 17:10 發表     l+ r7 w) V7 b  e
我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
3 C. u4 A' X2 t! b; Z( d
& U' Y, ]6 a9 N( V; F

1 F0 a/ p$ L9 M- }$ F8 K
8 n) m( j4 ]. x9 k- v; H+ \6 O
& n, \( T9 z" J( _& k* l! }係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?
" V( b+ o) ]8 A5 ~1 {( G0 l+ t% z2 N' A0 e4 I
5 O/ G7 u- T' N! F. t( s
有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)
3 ?% J6 c; L; }4 U4 t3 w. thttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D2
% @1 r9 H$ [% P  E+ g9 z0 \
' y/ r- i* b  Y好似有另外一個故事都係講到『女性性高潮』的蝕骨/超絕感受(好正點哦)!
  }( {3 {* Z! _http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35410&extra=page%3D15 ?% c( o2 O1 S% @; C% X$ Z; E
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... &extra=page%3D1

我覺得女仔高潮系high過男仔好多

[quote]原帖由 denisews1018 於 2014-3-13 16:09 發表   
4 P8 D% f  i) v2 r6 f4 I. c2 r# |
9 I; l+ N0 `* j7 ]2 h" P6 O3 P$ ~! Q* A3 f8 T# I
0 c. {$ C  @9 ?: f- L

: A- N/ T9 Q6 b) B0 P! \& Q3 s
% m# q1 R0 I7 Z' X4 y) I- r9 r係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?
. L% G* J' q2 m2 h" k6 W
6 s# ]& J, W# {/ H: Y( a
% R5 p7 _- R0 E% R5 a有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)
* ^& U& d" g9 y0 l5 U1 c: L- x3 a4 W
呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺啲血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,嗰一刻。。。# C. P/ d4 g4 q
真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推嗰種感覺。