嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會用裙擺包住JJ黎打
6 V! @( A; R1 n8 I- Q半截裙就除一半再包/ _) l6 s8 x& [' V# S, m8 S1 m
* H4 Z# i' G( |4 @* B& Y- ?' S# ?
有時著仲住走出走廊行下, 一邊行一邊除, 有時行到一半就射左

Wear the shirt and with the skirt
# r6 H9 r+ O6 e7 a3 x/ `Wrap my j with socks

其實打到後面發現射在學號或校徽上面蠻爽的!!

我會著住再係鏡前打
$ s4 U& y* v2 B& [: Q: `: u

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:30 發表   
1 d( m/ ^* _3 N  \' M4 n我會著住再係鏡前打
/ @% m3 l1 D- V! P1 k( x0 M
( R1 q0 z) S8 d唔係cd果陣就試過對住鏡打飛機

我係著住真光長衫個人係床到半倒立式咁打
0 W4 `* R0 K( m! y有時會有D前列腺汁流出黎,就唔好打住,用手指去捽個頭,lam下d汁 ^^
: f5 ?5 ^& t% w. p因為一射個下會好空虛好唔想飲。 但係未射之前就自己lam左少少先就會無咁抗拒><
0 W2 ?0 ^. w- k到射個下就對準-mark大個口-悉數接收-再吞左佢><
3 I& `$ \3 l- R; ]! J% A自己同自己講,話「拿你係女仔黎架, 一定要飲左佢, 唔可以準烏糟校服」

我有啲想試下著住套校服比人顏同埋射落個身度

射左就無得玩

想試下,可惜無校服

弄在校服上好像真的會很有感覺~
# M: l2 ~# T1 R( M5 E+ u- j6 b4 W9 q/ z

用裙包住jj系咁磨,好快就射㗎lol

我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)

好似好爽呢

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 17:10 發表   ; W8 \; i7 [3 ?9 u$ F/ s- w! t
我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
  P+ O/ e( T2 Y  J$ q- a& I3 Y$ c% d0 M% f. X) N
E…好似好好挽咁
1 q8 s  Z$ }$ _3 P4 U2 f) N不咼我冇震動棒牙

當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架

引用:
原帖由 DesbB 於 13-3-2014 12:19 發表   
* z5 f8 W- e8 d( s. @當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架
: A5 U8 R7 K0 Q. `$ \/ `8 p9 Z' `  w7 T% W3 r* z
我就試過射左再繼續打

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-12 17:10 發表   
9 {/ W. J/ W1 q$ b我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
# L! w: m! m) G* ~' E
9 Z9 P) x2 Y  @4 W" ?- z
8 v' i* X. r' g. z* g/ O( r1 M2 h& t
; i- u" }/ h3 Z" z* T- ?' C) C5 w5 T7 e# h; D6 C: \* B: v3 g
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?# T2 N! L  r' K& M1 Q0 i
- `% g+ d/ D! u% V# ]  e

# v& h! V" A+ H$ j! |& K有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)% n  {4 B) D1 P0 V. {" T2 D$ |
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D2
+ |9 `4 W, U" ?! r* |4 D9 `/ @# `6 W% |& N( L8 e
好似有另外一個故事都係講到『女性性高潮』的蝕骨/超絕感受(好正點哦)!
( _) u( L5 F; x1 x1 }9 h9 Bhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35410&extra=page%3D1  t- b: k; h7 L, }( f  a; q, A8 i0 u
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... &extra=page%3D1

我覺得女仔高潮系high過男仔好多

[quote]原帖由 denisews1018 於 2014-3-13 16:09 發表   0 t5 H! l* d) N7 b* N& t
3 [8 a  D& W' W# I& ?
  F" i# Y9 C) s( y, F- p3 z0 u
5 z, Q3 u* s$ T
9 C5 D+ a5 l. I; r0 q
; S+ S1 N/ c* A4 D
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?- J* Y! H7 j& |  o* v: P. l/ H

6 X: C( {0 Y! h* p9 b1 z
6 n* W3 e4 N& F: Q有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)6 x4 X$ P) R) }& l

! ^6 V6 O9 X, a* @; \呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺啲血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,嗰一刻。。。* h; m/ y/ [' I( d" e
真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推嗰種感覺。