嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
  U8 g) T; x. H; I! o0 p唔敢試
9 Z5 i% V4 g. v一試可能會衝破左心理障礙
# Z) w9 O  V1 O/ _

8 D' y7 n) \0 c- m& {8 r  Z/ B% B只要不在我口射出,就可以8 l6 k# e4 B! U' |$ ~
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   5 h0 a- Y9 X9 u  ~$ M! V
# T) z: I6 ^. ]& R, \; b

/ v/ s5 K  J6 }) f3 Q( q* C男人很喜歡含完, 再插
1 t/ D! q. k3 J( ^7 G" j  w你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
# P  K6 E8 I9 ?$ V唔敢試 * s' G' n$ U/ P5 ?" p6 _5 z
一試可能會衝破左心理障礙
* A; c3 b8 I7 W7 W

6 X! y8 L' Q" F: _7 q% K8 N6 v& v
, T2 v; S% S( J/ d  ~我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
2 ^4 ]% j3 J* c: k! H; [% {' L4 D4 m* L5 Y% ?, Q
你真係太瞭解啦
! X4 P2 b) Z+ I7 _$ @2 _

1 @+ A1 t4 ^* k" U! p我男友是这的. f& z: M" v1 k
喜歡我穿著各式衣物,/ @& n; w$ i3 x5 p4 |' k
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   0 H$ Z# g$ a& p2 W& l4 X

3 ~) k) ?5 T! F5 ^- Q
% R, _5 \% ?5 R, R/ y& G, u4 r
# i6 Y9 z+ W8 t7 q; W我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
9 C% r0 ?+ A3 o# h0 Q: ^* W. T0 w* W' C4 z. V  P, m9 s
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
% q3 B" R. R  B0 a試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
, h) c9 ]8 U3 Z3 Z

0 `5 X: ^" H# L: K! m) I" ?我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
8 w, B& Z5 c5 Q5 Y' p  d有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
6 i! L9 x7 v/ ~想一路含人同比人含 我係CD
5 s- L6 M" m: ?& ~9 o7 f
" {1 s. r$ w; w  L# |( w  V5 y# k
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   : U/ ]$ _. y( {: a8 w- g
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
* |0 |2 Q4 S. g7 `7 {/ x有人要試嗎?
4 C+ y1 I  a% I. ^( L7 ^+ l, W: R' W

5 q9 G+ ^* g& f4 A) e( i( d我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   7 z0 U: I2 g& x, d4 F  B5 r- t" L
想一路含人同比人含 我係CD
9 k2 W/ L; G8 K, R) i3 ^: ~% Z
& T3 r9 J5 H, ^( i
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
" w) ^2 [9 d" y! L嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
' x7 p0 ~  }' J* @" G) \2 G  V6 B* I' N/ Y0 X" J3 i( w1 b
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
4 V3 E$ Q, }/ _: M# F! ?$ u不過比人含開,有無人想幫我?
1 j$ D3 U& {$ ]* _0 cADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me