嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
. ]: M6 f1 I% f( a8 F唔敢試
: G7 L1 G5 j. h0 {! ~& b2 C; {一試可能會衝破左心理障礙
, L0 |/ g! k3 x
2 f$ h- e5 t. L. p3 V) h2 a
只要不在我口射出,就可以, H3 g" W( Y" G7 \3 L6 C
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
: v. ]: f; ~" Z+ s3 a8 P9 K6 \1 O3 I# {2 {+ s4 b4 @) w0 n# H
, _* k* O- {+ x/ M0 J
男人很喜歡含完, 再插
# d/ w6 P# g6 L& R6 F你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
4 g0 P1 S0 h9 Q/ m6 \3 @+ y9 |& U唔敢試
( R; E* P5 R3 U( V9 J) W% l" d一試可能會衝破左心理障礙
6 O" \+ ?4 H  r- a% M7 T
! ]% m; O, p: l4 ~' V
) P6 V! c9 d* U5 ~  {* h  O0 p3 z! D我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
' W3 z& ]3 |8 J
+ T# L. O8 x$ i( {你真係太瞭解啦
( o- i0 [7 R+ q: N. ]2 q( ?4 |6 d0 r; K; J9 {
我男友是这的  B  ~+ x9 O4 @3 x- u) j1 f. O
喜歡我穿著各式衣物,
, W6 E% i4 |: K3 v- I1 T調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
+ @. C2 [) w6 C- w1 \) H- G- K- L: N# j

) A# w* t! X9 q. D$ f3 T$ ~+ k$ L* s3 ?7 b- ^
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
1 J, X3 j) K6 z7 B) _  R+ F  \# l/ Q# h8 o' B) G6 P$ J, \- ~5 K
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   0 r+ U$ o5 ?' t" K
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
+ \2 \( a' M. ]" x% t1 f/ s

' X% j$ X  T- S( B我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!: G' M8 ?) d# M' T: n% m
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   3 {+ ?0 J& Z; ~* y
想一路含人同比人含 我係CD
: c2 n" w9 J$ |' y) z! J' `

( _4 l+ D" a+ h) {; {% P有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
; J, D0 h* x& V( M5 P2 v3 T  d0 F: Q幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
$ u+ o/ s9 \9 @/ z) {有人要試嗎?
) S3 Z. Y0 f' C' R* [& ]+ I/ w

+ T8 g& ?9 {  l4 i我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
3 l: U* x, ]& |) t9 E6 ^想一路含人同比人含 我係CD
. }! f# M' }2 F' O% X5 t( }7 I9 @; |% R9 m) |3 v
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   0 ]' u( Z8 b1 Q  D! Q
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
# S6 f  |. A  a( N! Z

8 d2 d3 V, _( H3 b$ W3 q我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
' V' C8 }7 a* b8 S2 b3 s不過比人含開,有無人想幫我?, D8 ^8 x5 r7 R+ L" ]
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me