嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
, ?/ u) o! q, G7 {3 B/ l唔敢試
& J6 X+ u. C# R+ y一試可能會衝破左心理障礙
' F. X1 @8 B* }0 O& F
8 W! b( S9 F' n3 W) ~只要不在我口射出,就可以' K/ N  Z9 ^+ l8 }, \- L
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   5 q3 O: x+ }/ z3 M2 K
- V$ @9 l! E# P) H; E
8 ~" H! q9 Y* H
男人很喜歡含完, 再插
9 w  ^' ?8 W& u3 N- G, X你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   1 Y! g, i* E, l5 ?
唔敢試 & }" x& c0 i3 E
一試可能會衝破左心理障礙
) s& M9 n! _. Y0 X  B+ h) O3 |( {
* M& x% M' `8 p, h+ R8 b; a9 Q0 a" P) U& b4 W- c5 P( L
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   # p+ i4 n3 G- f% W& t  X5 F
2 w" a6 _: T- y0 J
你真係太瞭解啦
/ S/ N/ P0 M; C8 a* P; B8 k* B
1 q3 g( g, ]+ T( c
我男友是这的4 }2 @- L7 p% C7 w: w, k
喜歡我穿著各式衣物," Z( E, q, W) M, D' I6 Y7 c& l3 E" K
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   ! p/ I! v3 b+ u5 m

w0 _2 t4 N3 N3 b- c+ L) S
! l: N1 O+ t7 U/ [( X* z5 O  w  c1 |: U3 P4 B; n
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
$ c7 h5 S+ h8 o+ C( t) g. y

; U% u" y+ A# i4 n  P當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   5 t5 m9 d& A, H/ _8 ~
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
# B" A& M# z7 i  E7 O
- g$ }* e: P, y7 y# t( {' k( E我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
% b, r! _3 K' v有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   2 m# W! x) t  V4 J7 o- X# V  O) U
6 D4 r9 d" S3 Q" r/ o# V

& k0 X( }+ }+ c4 q+ {9 T9 r4 C有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
# \; v* X: i8 l  f# k/ g, v幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
6 K6 c6 h- G! {, ?有人要試嗎?
5 a% q9 O( U: q5 ?! G7 p* i) R  ]% H
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   : P9 U9 Z0 W9 }: ?7 ~1 L  r
3 r, |& r; O$ q) n9 r4 ^6 G$ l9 {- F6 z% e3 Y- G
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   * u" K$ d& Z/ S$ ^% n# i3 v, N
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
/ ?" z7 S5 C+ B
3 v) S+ b' K" A6 G1 X
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人/ y* o" d9 t* H! _0 u, w7 [
不過比人含開,有無人想幫我?* x3 v( V. }+ w# c) u6 P
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me