嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   # s  J) `% _+ u6 A( h  M8 _% z+ J
唔敢試 4 U& C# R* e: f$ w) B: z& S
一試可能會衝破左心理障礙
5 \( a# L. K# H3 }

' W# s& v" y! e* P0 a/ q只要不在我口射出,就可以
' b- S/ V/ t( ]! m* z喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
- W& m- K# d2 \9 @6 e5 G! X, M( P9 s) T. E7 [* N; |
. F. V# t0 a" J) L" t, I
男人很喜歡含完, 再插
6 a; ^+ T) X) W你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   . L. l) r4 T) N1 b3 Z. Z' `3 `+ U
唔敢試 # \4 K, S3 w3 n0 R2 I) ^
一試可能會衝破左心理障礙
0 X$ A& K+ m" w6 M; R, F6 D1 K4 ?
" M% M1 o. N' `' ?, H
7 [$ O* E6 R; x2 m
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
+ p3 g+ x, T: _  o" s! g' Z- Y
你真係太瞭解啦
" ]9 ?# e) A/ {9 Z. Y6 P+ q8 c) I: I5 B
我男友是这的
/ y  P2 p! G$ s! s' R喜歡我穿著各式衣物,
0 A4 B0 [% s. Y- X( d9 _; Z  r調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
6 r# [! h  R' H
% \) |% E0 |4 n0 \9 e  M' @2 p% w! S/ a
8 G. M1 O1 v5 f# S
. m8 c+ y0 w. j我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
1 O* _8 p: t* v  X
) m/ s, r. b+ E3 h% g1 y" {( e8 @當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   3 A" Y+ H2 }5 S7 e6 _
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
$ o% z# M) |& ?; |, K' F# Z7 |
$ j* {) W4 M3 u# v* w6 O我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!" b# c0 q3 I6 y* G
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
! E5 [6 f/ [; Z' E( l+ o/ K想一路含人同比人含 我係CD
& c* ]' f% V4 r. `, Q" s
5 k3 a" R# ]# ?, j5 s
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
3 }( K  _+ ?: ?8 H* @+ K3 l$ X! D幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
% U4 {2 k2 p; n) g! X- W有人要試嗎?
& [: Z$ J/ p* N* f, }+ \0 U2 y1 H# L  ?" I6 Q: D
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
, J7 c- l. I( ~7 p- R3 I6 O想一路含人同比人含 我係CD
9 ~: i, o- V" K  r% F2 g; }  ^+ i  q
% [. I$ N2 q1 O+ p# c) ?' H( v" s
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
* O# e# r- y( j: K" j3 g嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
8 C9 D6 c, b" w. Q( i
: H' f9 S' y5 B4 g1 @( u5 H8 d, p
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
1 b9 l- a+ K- ~: Y) a, P1 x不過比人含開,有無人想幫我?& ]+ V% i, U7 Q! h" N
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me