嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   , j5 ^7 P/ S0 C+ ^8 k' O9 c7 v
唔敢試
& f! o! _" p- q! y  N" k一試可能會衝破左心理障礙
* b/ }$ P9 J. j! `
1 h; n/ j. A8 z( F2 o2 E1 j) E0 q
只要不在我口射出,就可以
$ `' o1 G& E6 \) B4 S9 S5 `; X喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   , r0 m" }1 a4 n6 E! E/ D; q3 C9 @  H
0 V0 {4 W1 Y. o( B

+ C7 P# x# v, Q5 Y男人很喜歡含完, 再插
& Y% s% N+ w1 |5 r你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   : U1 l- Q* e6 }! h! G* A3 s+ I; ~
唔敢試 4 ?; Y+ J+ m; _* z
一試可能會衝破左心理障礙
$ T/ w: C6 r( q3 V8 n* \# g

: S) ]) |5 E; S. i, p# y) @8 T
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   + Q9 l  V& L) w; }0 u5 H

: \9 p9 `. R- A2 ^) a0 y你真係太瞭解啦
9 J: R7 Z# Z- R: `7 s

: O" r. D* R+ [; V我男友是这的: S$ }; t; e, ^
喜歡我穿著各式衣物,
2 a7 A; x% Z' z$ m) I調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   . G* B( x. y& Q- A. Q- y5 g- I

u! k1 W3 X8 q: f
9 G2 |) n2 R2 z
, B/ W5 A4 ^' Q我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
4 D- ^/ Z) V2 O3 a* F2 d
# V4 q5 X1 J3 u' H當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
7 h  X6 R& ]* J8 k試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
# v: }. ]2 J* T; D' y; Z6 X3 a( L
$ ?6 ]5 \/ i0 @6 L+ y8 ?
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!6 l& N& K  O, s9 D
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
8 X8 I+ @1 I& r8 F& z3 C想一路含人同比人含 我係CD
0 X9 K1 b6 ~6 m2 b$ A' E
- M- b* a, Z0 T' {# n! d有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   * a5 ^# T" g! ]. y! G4 ~
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!! L, q# [& b& U6 U! R1 ]
有人要試嗎?
+ f& ^, W) \6 S% \# s

" J  J" o+ I: q我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表     w7 h3 u( H* k8 y! p4 _5 e. i
想一路含人同比人含 我係CD
) k, ~& F! b9 {8 G% `( E: x3 [

7 w* U$ C; ~3 G" ~* w4 ~我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   2 Q2 U" M  D2 M( u
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
( P: N8 T. b) p* G1 u0 r* w
  ^: p& ^9 x8 r8 v
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
. T& q8 \! t' O9 A' S不過比人含開,有無人想幫我?  O6 b7 L! E: m
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me