嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
' s( [6 S" W) F1 F0 {唔敢試 & Z2 N; X. D* N+ I
一試可能會衝破左心理障礙
  V4 g; P% p! a+ N* h6 m
3 F+ O8 J* L: o2 e只要不在我口射出,就可以
3 l" [! C# \. z( O0 \喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   " W. v2 Y6 `. p

7 ^' K8 C1 n( |& M% I5 M% M* s! p: @5 m$ q2 p' d/ |. b
男人很喜歡含完, 再插
# S# E4 P; f' y! p$ x你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   , c# Z8 ~" E" I
唔敢試 & Y, W# U- R; ?
一試可能會衝破左心理障礙
: m) h, F* c' _- r+ g+ P

3 ^+ V2 b; ~5 K* e" I  M
' h; y2 h  P5 `我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   ! [3 @* Z. G+ F7 T4 d. u
( S$ a& \- c  z  q( l+ B! t8 x2 i
你真係太瞭解啦
$ H$ ~! d1 s2 w4 A, x2 N8 `: w4 p- L; g8 H% K# ^  e! T
我男友是这的
- ?) y+ \, i  I0 M* o喜歡我穿著各式衣物,
* [0 M4 H" r7 I" N6 B調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
4 Q8 @$ D+ g) _. f$ t2 {1 G7 V) n! @! d

7 o5 G( I1 @# ?2 R5 n4 Z
9 \, S% F. t3 U3 H/ t! z3 o我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
) A, G+ I: `$ x" g# }- P' ?- A3 p$ {/ b5 Y
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   * |$ c9 M( Z, w: t( D- R4 D
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
0 O% s- }3 Z1 H

1 Z! e* }* `" l' C0 c我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
0 ^7 b% N# j; u- j5 F9 W有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
7 k9 a# S+ c' \- v想一路含人同比人含 我係CD
: g+ T+ M: Y: n7 Y( G
' x& K7 G2 n6 q) c
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   4 i* C, _( S% f9 l7 r
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
) a$ ^' U7 t. N- x/ y有人要試嗎?
2 d! s( B! ]. |0 w& t" ~5 ?% M6 @+ Z
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
6 p6 [4 \( d' P' q' O想一路含人同比人含 我係CD
0 N3 x: Y& [$ V& |
* _; O, n' g# G( w6 t3 c7 W
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
+ a- {8 a% Y; u* P3 ~) `5 ^嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
' b  t4 [% [0 f" g" v
0 a" Q9 Q8 H8 X; y/ f; U
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人. b2 X& c9 ^( V# l1 @
不過比人含開,有無人想幫我?
2 S$ a  a6 Z2 ~) m9 L& KADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me