嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   ; C% {! u1 Q: e! p6 p
唔敢試 ; f- |8 U4 v$ w0 T
一試可能會衝破左心理障礙
; z; N9 X$ _0 }+ a+ H8 ]$ Y
4 \% b' c0 @5 t" V8 ^
只要不在我口射出,就可以
; }" c& t8 c6 Z4 P/ I- o& k8 [喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
( p0 Y2 h" n+ s: G' y. `0 f
) G4 [% q8 Y4 C. a0 X9 G+ G: }% u& P& j+ M. S2 b
男人很喜歡含完, 再插
; [) ?  q* w! n8 k
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   4 ]* D" p% a- o6 h1 v' O5 @8 C
唔敢試   N+ R0 ]9 _, Q, l4 C0 ?
一試可能會衝破左心理障礙
/ {. `! N. o  ^# O0 ~5 Q( ~
- z8 |. c3 v  E; w4 x- j% z0 M# A  J2 F9 k! e2 T
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
, J* K( R3 O& G+ w
* e9 S8 U" G9 G3 P你真係太瞭解啦
+ ?$ t& W  @( R- }* ~  Q- L
  n" R4 d! x2 e2 X4 F
我男友是这的
6 Q& r" z8 R# N- E喜歡我穿著各式衣物,
  G, N: T1 r3 G, ?6 c調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   / n. l, x1 ?! e4 C

0 T; l$ G9 q) w7 {3 D& T9 v0 D2 q6 c9 `# n2 K7 c/ o

; |4 H  k' W/ M9 u0 ~+ u/ Z' T我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
* S5 c! a7 ]) T- {
/ z! F3 x8 z, R9 r  Q8 W4 ^3 d( P當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   ( s+ N( d: W1 y+ c# J: z
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
1 ^  G. Q7 u# z; r5 M  c) D- g0 X0 s& e& X
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!+ _9 ^8 x* X. m" d
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
3 l, j  j# c9 }+ P想一路含人同比人含 我係CD
2 q5 y5 |8 [4 I0 x1 ]4 m4 e% }4 X' S, H7 G& w( \
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   & h7 ?6 H4 _" B; S, r) g* N% G
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!9 a" }- L. n4 S- H
有人要試嗎?
$ `5 v% e) L4 @6 A2 b
) M; b5 s0 x. }, f" o4 d# [5 w/ M
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   ; K3 C' F' c% h* X
想一路含人同比人含 我係CD
+ R2 B3 i2 c# X/ M; B- j! F' P2 W7 d
9 i$ Z9 u4 f: j/ S. N; U' G我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   / S" s9 T# ^0 O
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
/ [+ k% A: g: g; q$ o% u' p3 C, m
. j! l8 b$ m- [, I
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
" E  S5 ?& J" M1 N/ E不過比人含開,有無人想幫我?9 d- c4 r2 T4 N. ?! P
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me