嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   6 c5 K" P( Z' B
唔敢試
8 ?# D; W* R, d  g1 K, i  `一試可能會衝破左心理障礙
2 ]* k) o* v8 h! e- c
  }( I" E# _# D0 S7 @
只要不在我口射出,就可以5 O6 w% g- ^( d
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   6 p0 c5 _6 k) |" n0 q

4 A3 a) E8 Q  }' U: p" W5 T' Z4 W# H. {. e1 e  r
男人很喜歡含完, 再插
9 ?; G9 B- F9 ^你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
( O: T7 \1 {2 k唔敢試
* V8 t( F8 j$ v5 d! j7 D% N一試可能會衝破左心理障礙
% J$ \6 B. D0 d' D& q
& l; x0 m7 s# I) ~& g9 ]
  N# Z4 M$ h3 w! }. h
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   / z: ~  F3 M8 v5 R
  {  {% `; N" L5 Z2 _* V+ Z! I2 p
你真係太瞭解啦
" b* R( t+ @# ?1 Z
0 s0 G* T/ Y" H4 Q: ?! R$ {7 c
我男友是这的2 a% s  m7 P$ C8 w
喜歡我穿著各式衣物,9 N: K" v" M3 y2 D
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
% m& m2 v. d0 k. F/ v
5 B- A0 A9 r2 A8 h8 |, p+ J* N2 s4 V7 J* `1 r* H, L7 B0 t

% o, [3 o' j3 o9 T& [我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
; P4 l: R. {2 f) M: B5 z; K9 ^5 l+ s* d$ X- d# J+ B
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   9 V1 j, ?* @( s# }: I4 V
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
  R7 s* }& z; D+ `* ~
; Q/ t5 H( |4 F4 j* M3 k& |& v
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!" b! g4 |* n6 R+ a- O/ I4 U+ @
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
9 a: h, G# @2 g5 q想一路含人同比人含 我係CD
( s3 e/ F' [- H4 x  W/ c0 X, w2 p
  M! W5 j* X) `9 T. C: P2 n
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表     l* w9 ]* @9 g
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
* {. M% S- X% x+ p# o有人要試嗎?
5 z: {0 q9 \" e. i; y

; r& b1 o3 b+ ~; T& R5 `1 O我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
! e# N# c# ~* R1 U/ Q8 F& |想一路含人同比人含 我係CD
/ e0 E# y% X9 ^. z/ `5 w
* @3 l4 s& a/ }; X
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   * Y+ [  K) k4 B$ l5 t
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
" ?* @3 m0 B" Y
4 ~/ h# J' O- [, k我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
! @' v; r5 Z$ N0 K! [不過比人含開,有無人想幫我?
5 q0 S# R1 e. c7 J! J& ^& h1 O. X7 |& kADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me