嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   # ~" k5 B& \3 {: e+ @# `* B3 S/ D
唔敢試 , q% ]7 |7 y! \5 E1 ]: f
一試可能會衝破左心理障礙
! J+ a; Z) R& S: R3 H% ^
0 Y$ r. F, ?3 L% V3 V1 I只要不在我口射出,就可以& B7 s8 F& x  ]/ |* m
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   % x  Q- @% ?9 d. R* c' G! d

$ I& n, ]2 t, k' W8 U" A% F
. |0 j9 A, E  B$ Z+ p8 A$ |男人很喜歡含完, 再插
8 u( _+ P( t- }5 z
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   8 V  C( y0 W0 Z1 x. ~+ @
唔敢試 7 `( z, l6 j/ u
一試可能會衝破左心理障礙
- E' j0 d2 C* ?+ f( q
' b8 J4 j  j! W$ y% {2 ?

+ L' k" J: O7 V$ g$ B8 y/ F我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   / ]) X  C1 m5 U4 ?9 k0 u$ F

8 ?' e8 t2 r! z0 Z' a你真係太瞭解啦
2 {5 J, L, m7 r, W' B, Z( [8 q6 n$ U/ @) t7 O1 L
我男友是这的
% ^! f9 m8 b* i$ s3 m喜歡我穿著各式衣物,8 ~6 O: n; Z) n% I% s
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   ( _3 g1 R6 ?8 V9 g$ G& P
2 w- i9 a: }5 ?( V" t+ ?+ L

6 X, k- S8 c' l- j
" l! z* O: v. j我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
- L# c- |8 Z1 J" J+ {7 |. o' V/ T5 w/ }8 ~5 J# K5 `4 V
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
, l& K% o. q4 H2 D& _1 o試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
7 M4 u8 h, _# k9 E: l5 J
9 K7 A6 z# d# u% x: ?我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
+ ^2 O* X7 f$ A" e+ b& D  K有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   : v+ U: y/ U/ M, F4 M
! @, m2 b& ^. q& d& I. \
8 Y, w) B% r$ k& j有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   ! i7 [6 P- r3 H
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
) ~, M7 g$ p+ V8 a0 f' X有人要試嗎?
! u$ d( ]. l% q) o) c; Q
, [* D* u% J  m& G/ r
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   : n9 \) N5 W/ K5 Y* R+ v% O
5 O' a, f5 J! D% \4 O3 a( k0 @2 M* A( _* U( C1 p, J+ C
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
3 Y6 R+ `6 m5 o/ A4 [嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
  S/ v% F6 W, y, o# J8 [. X0 w3 ?# q( w+ k
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
  I; M0 U+ U% K' L& H, [0 H5 w不過比人含開,有無人想幫我?
! Q9 _% \' a- B/ l2 jADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me