嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 siying 於 2019-7-26 14:37 發表   
2 v% y: ^3 S  U1 V7 E一试过瘾,回味は穷
% ~( x/ P" v+ W5 Y. K' Q6 L7 h' f2 M: R" K
我喜歡被潻洞子

互含令大家快樂& w+ K" t; b* @7 l& U: O3 q, s4 c8 O! B
V7- Q& ], h! o, ^7 b
wilsonjiff

引用:
原帖由 wilsonkit622622 於 2019-7-26 19:41 發表   8 l# v) F  b8 d* M1 U! H, ]
互含令大家快樂
# S' d$ h3 D# gV7
, Q9 `% H- A9 W+ c) swilsonjiff
% n. Q( g$ i9 T% Q. S
$ k  g1 z: {+ Z+ }) k1 W9 Y5 b; B
我喜歡被吻洞子

我都含過一次。。好想再含。最好就幫到男士慾仙慾死仲好

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-28 00:23 發表   
6 E. k7 }9 E) R8 h我都含過一次。。好想再含。最好就幫到男士慾仙慾死仲好
+ F) i1 f$ |$ t

9 H- G+ C! T" I2 f: n0 M* @! a含他jj ,快射一刻感覺特別硬

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

我經常去KK sauna 揾人俾我含
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2019-7-28 10:10 發表   
7 V2 G' J7 |" t% H- `6 m我經常去KK sauna 揾人俾我含
* `# Y2 c5 f9 m' U. r2 L; S
- N3 ^& r2 I0 {. e7 O2 @% u, p; [* c
是什麼地方?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-28 09:31 發表   
  E: K7 q& }4 q8 J' ?3 f; Z( }- U# O6 R4 z- A& @' e
, k) P+ ]3 H- r2 B
含他jj ,快射一刻感覺特別硬
( B& V9 H/ a$ E5 W
很期待。唔夠技巧呢我

你地講到好似吾含就吾係 CD咁,我含和被男含都未過。吾知自己接吾接受到,如果有姊妹吾介意,我想女裝在房旁觀可以嗎?
  H6 r  A" c5 _+ @; e' `0 }1 ~% O, H! n1 U: E
可 v7我,howau2016

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-29 00:02 發表   ! Q: ?$ ~) \1 X1 ~% m" I

- {3 P* h0 a" ]0 f1 y很期待。唔夠技巧呢我
9 f* V9 S' G/ a7 l# u8 U* e
* m9 ^/ O  M7 F0 h
口部和吞頭配合,他才興奮

想試 但無試過

含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。* y# d2 }3 m# A& d6 G
而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
) H* d0 E' L( `; @9 F7 Z含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。/ A" J; U" f2 O
而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
* u) p0 v# e# |" I
+ E  y# y3 |1 p( {4 A; J精液陣味太烈, 我吞不下

回復 145# joey221 的帖子

我初初都接受唔到,一爆完要即刻吐返出黎,但玩多左之後唔知點解又接受左,可能係半被迫既情況下就接受左,應該話已經愛上左吞精。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 19:10 發表   
$ d( C- B! |% E8 v) L9 `我初初都接受唔到,一爆完要即刻吐返出黎,但玩多左之後唔知點解又接受左,可能係半被迫既情況下就接受左,應該話已經愛上左吞精。
% d& E3 [0 ~, I8 a$ {, c
0 m0 Z/ ?  p/ Y4 I  @% @$ j- J& ^1 n我可以吃分泌,但精可以射在我口,但是吞不了

回復 147# joey221 的帖子

分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   , q" X' B: I7 g/ n  ?, n  g
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
4 M8 b: O2 M7 N: t( q5 I
' [( I7 G3 h' c3 N6 L
姊妹伱有否試過,下面被內射

好想試比cd含

回復 149# joey221 的帖子

無呀,因為我鐘意用口,同埋約玩果啲全部都係要我用口,但我玩果陣後面有用肛塞

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 21:08 發表   7 q3 Y5 c+ J$ V- X0 |  c
無呀,因為我鐘意用口,同埋約玩果啲全部都係要我用口,但我玩果陣後面有用肛塞
' z( @8 M2 M' f4 M. |$ L

8 X0 S. S, v2 F7 ]4 R我會用震玩具入我洞子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件