嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 siying 於 2019-7-26 14:37 發表   
+ Y7 J* n" ?2 I( _8 E一试过瘾,回味は穷
! q6 i' p; k& [' U) Q0 t6 ]9 n/ A/ Z: F
我喜歡被潻洞子

互含令大家快樂
( u& w" T6 k* `, ^V7* E$ _1 v* x- ^- t( I6 I
wilsonjiff

引用:
原帖由 wilsonkit622622 於 2019-7-26 19:41 發表   , ]: l- y8 N( O9 w4 [" e
互含令大家快樂3 M, t3 @' T3 R
V7
; M: w+ q0 i; @# ~4 H! r+ Z! wwilsonjiff
$ w9 S: B' t# S/ j6 i
+ ]4 O; n4 c! N6 Q我喜歡被吻洞子

我都含過一次。。好想再含。最好就幫到男士慾仙慾死仲好

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-28 00:23 發表   4 E; ^4 B8 E6 F" T# j# i
我都含過一次。。好想再含。最好就幫到男士慾仙慾死仲好
% L7 b5 ~& Q" C" F% S' f2 O

& J" P- r& B9 ]) v- w) K8 d含他jj ,快射一刻感覺特別硬

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

我經常去KK sauna 揾人俾我含
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2019-7-28 10:10 發表   4 _- l  x( g0 h) ~
我經常去KK sauna 揾人俾我含
" E- F' [5 D1 Z# T9 d

$ i/ t* I( R, L/ `" B是什麼地方?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-28 09:31 發表   7 G2 L3 z- d; @- X/ i, a. i

7 ]8 r2 @, i! ]* P$ c% t# k! y$ ]$ k% w; e' e% n/ Y& {
含他jj ,快射一刻感覺特別硬
# ]0 m% K4 W8 B+ N很期待。唔夠技巧呢我

你地講到好似吾含就吾係 CD咁,我含和被男含都未過。吾知自己接吾接受到,如果有姊妹吾介意,我想女裝在房旁觀可以嗎?
+ ]& i) k" A3 D6 L) `; J- P" @: M
- ~  p- g2 m/ w可 v7我,howau2016

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-29 00:02 發表   
' m2 g6 e) R1 z& h' {3 D" X( |* |0 ~. d: `; u. N
很期待。唔夠技巧呢我
) H) x3 t4 t1 _& s
, @& D/ ^& {6 Z/ _/ i* {& o
口部和吞頭配合,他才興奮

想試 但無試過

含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。1 q( _* [) e9 j0 K* p: }5 b
而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
$ @1 E$ C% a, j, W6 R) n. e' |含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。' U& A1 A# N& v( [3 @5 L
而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
% g+ a4 ~& u6 j* o) k4 x5 q+ e
  S( t2 n( r* A* U7 Z精液陣味太烈, 我吞不下

回復 145# joey221 的帖子

我初初都接受唔到,一爆完要即刻吐返出黎,但玩多左之後唔知點解又接受左,可能係半被迫既情況下就接受左,應該話已經愛上左吞精。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 19:10 發表   : S# g" I. R$ ]0 N2 b( v
我初初都接受唔到,一爆完要即刻吐返出黎,但玩多左之後唔知點解又接受左,可能係半被迫既情況下就接受左,應該話已經愛上左吞精。
: r+ q3 A4 h# f3 {* h+ Q1 n

4 h" B. Y# l9 X: ~5 ~我可以吃分泌,但精可以射在我口,但是吞不了

回復 147# joey221 的帖子

分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   / j; Z$ D4 d! l, i7 j" b8 w8 A
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
! |1 j9 }! J* R8 x# G# a
0 C1 Q; K) e6 ]9 L# \; A, N* A) L姊妹伱有否試過,下面被內射

好想試比cd含

回復 149# joey221 的帖子

無呀,因為我鐘意用口,同埋約玩果啲全部都係要我用口,但我玩果陣後面有用肛塞

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 21:08 發表   # h. z. g- N; J; l& l1 T5 @
無呀,因為我鐘意用口,同埋約玩果啲全部都係要我用口,但我玩果陣後面有用肛塞
: c3 S' G5 e  J$ g6 x! A7 G' e3 n
* z. g! f  g1 h4 N# k7 ^8 \* |
我會用震玩具入我洞子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件